دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

بازتاب گسترده سفر آیت الله رئیسی به روسیه در رسانه‌های عربی

سیدابراهیم رئیسی صبح امروز عازم روسیه شد و قرار است در این سفر با همتای روسی خود دیدار کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 19
کد خبر: ۱۱۸۵۳۷

به گزارش راهبردمعاصر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی به دعوت همتای روس خود و در راستای گسترش تعاملات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی عازم روسیه شده است.

رئیس جمهور کشورمان و هیات همراه، روز چهارشنبه در بدو ورود به فرودگاه وونکووا مسکو از سوی «نیکولای شولگینوف» وزیر انرژی روسیه و رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه و «ایگور مارگولوف» معاون وزیرخارجه این کشور مورد استقبال قرار گرفت.

اولین برنامه این سفر دو روزه، دیدار با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور فدراسیون روسیه خواهد بود. حضور و سخنرانی در نشست عمومی مجلس دوما، دیدار با ایرانیان مقیم روسیه و نشست هم‌اندیشی با فعالان اقتصادی روس، از دیگر برنامه‌های سفر رئیس جمهور به روسیه است.

شبکه سعودی العربیه در این باره نوشت: ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران عازم مسکو شد و با ولادیمیر پوتین همتای روسی خود دیدار خواهد کرد.

این شبکه سعودی نوشت: رئیسی معتقد است که این سفر "نقطه تحولی در روابط دوجانبه ایران و روسیه ایجاد خواهد کرد.

شبکه المیادین هم با تیتر " رئیسی در مسکو " نوشت: سفر در چارچوب گسترش دیپلماسی با کشور‌های همجوار است.

این شبکه لبنانی با اشاره به اینکه رئیس جمهور ایران در این سفر با ولادیمیر پوتین، همتای روسی خود دیدار خواهد کرد به اظهارت سید ابراهیم رئیسی پیش از ترک تهران به مقصد مسکو پرداخت.

پایگاه خبری العهد نیز با پوشش خبر این سفر نوشت: رئیس جمهور ایران در یک سفر رسمی وارد مسکو شد و قرار است در این سفر با ولادیمیر پوتین همتای روس خود دیدار و گفتگو کند.

اسپوتنیک عربی و بخش عربی شبکه آر تی نیز ضمن بیان جزئیاتی از برنامه‌های رئیس جمهور کشورمان به روسیه، نوشت: ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران برای دیدار با پوتین، همتای روسی خود در یک سفر رسمی وارد مسکو شد.

بخش عربی فرانس ۲۴ با اشاره به سفر رئیس جمهور کشورمان به روسیه نوشت: رئیسی سفر خود به مسکو را نقطه تحولی در روابط ایران و روسیه می‌داند.

پایگاه خبری الشرق هم با اشاره به سفر رئیس جمهور کشورمان به روسیه نوشت: ابراهیم رئیسی تاکید کرد که همکاری ایران با روسیه امنیت منطقه را تضمین می‌کند.

شبکه المنار نیز ضمن بازتاب این سفر در بخش‌های خبری مختلف خود، در تیتری مشابه به نقل از رئیس جمهور کشورمان نوشت: همکاری ایران و روسیه امنیت منطقه را تضمین می‌کند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر